Hydromed zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam continu, je kunt ineens kwaaltjes hebben die je eerst helemaal niet had: wat moeilijker bewegen, spierpijn, gewrichtspijn, constipatie, moeizamer slapen etc.... daarnaast kun je ook best veel aan je hoofd hebben.

Gemasseerd worden op een Hydromed warmwaterkussen is een bijzondere ervaring en echt een weldaad voor je zwangere lichaam!

Tijdens deze revolutionaire ontspanningsmassage lig je gedurende de hele behandeling op je rug, op een warm en comfortabel waterkussen. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. De warmte van het water zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

Hydromed massage is zeer geschikt bij zwangerschap. Tot het eind van de zwangerschap is het mogelijk om hier mee gemasseerd te worden. Het is met het hydromed-massagesysteem mogelijk om ook mensen met rugklachten en bekkenklachten een complete lichaamsmassage te geven.

De achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd door middel van een techniek waarbij ik mijn handen en onderarmen met olie tussen de matras en jouw lichaam schuif.Het is de ultieme ontspannende massage..

Nog even de voordelen van deze massage op een rij:

  • Je ligt warm en comfortabel op een Hydromed warmwaterkussen
  • De warmte van het water stimuleert je bloedsomloop
  • Je spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt
  • Ideaal bij rugklachten en bekkenklachten
  • Bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen
  • De Hydromed massage is voor nagenoeg iedereen geschikt

 

Via onderstaande video krijgt u een impressie van de massage:

Zwangerschapsmassage Prijs
25 minuten rug, nek en buik €30,-
40 minuten rug, nek, buik en armen €45,-
60 minuten rug, nek, buik, armen, benen en voeten €60,-

Wat klanten zeggen over de zwangerschapsmassage


Reactie plaatsen

Reacties

Kelly Hendriks-Morin
4 jaar geleden

Ik raad iedereen deze massage aan als je zwanger bent, het is zo ultiem ontspannen en toch even dat ene momentje voor jezelf!
Je heb handen van goud meid, heerlijk was het toen! Liefs X