r

 

wimperextensions volumewimpers wimperextensions Doorwerth Arnhem Oosterbeek Renkum 

Een gezin, een drukke baan? Oftewel; ‘s morgens tijd tekort? Hoe fijn is het dan om veel tijd te besparen door geen mascara meer op te hoeven doen! Kies voor wimperextensions: een verlengings- en verdikkingssysteem voor je eigen wimpers. Samen maken we de keuze voor een look die het best bij jou past. Natuurlijk of glam, fluffy of fijn. Het enige wat ik doe, is jouw unieke schoonheid versterken.

Wat de extensions betreft, deze zijn van hoogwaardig zijden kwaliteit en worden bevestigd door middel van een speciale bonder (lijm) die haartje voor haartje op de wimpers wordt geplakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst en blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 3 tot 6 weken. Tijdens deze cyclus gaan de wimperharen door 3 verschillende fases:

1. Groeifase (baby/beginfase)
2. Rustfase (puber/middenfase)
3. Eindfase (volwassen/eindfase)

Als de wimperextension op de wimperhaar in de twee fases worden geplaatst, heeft u het langste plezier van de wimperextensions. Helaas is niet te zien in welke fase de haar zich bevindt. Om de wimperextensions mooi te houden is het raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een opvulbehandeling in te plannen.

 

Volume techniek

Bij deze volume techniek worden ultradunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan!

 

Uitzonderingen
In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen: klanten zonder eigen wimpers, klanten met broze wimpers en klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder (lijm) zitten. De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers, mits u ze op de juiste manier verzorgd. Dit houdt in dat u de juiste producten voor uw wimperextensions gebruikt en niet aan de wimpers trekt bijvoorbeeld.

Wimperextensions kunnen alleen verwijderd worden door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier mogen de wimperextensions verwijderd worden. Het verwijderen van de wimperextensions mag alleen door een ervaren wimperstyliste gedaan worden.

 

De behandeling

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 80 tot 120 natuurlijke wimper haren per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale wimper lijm. Dit is niet schadelijk voor de eigen wimpers. Mits het goed geplaatst wordt. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de wimperextensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden.  

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 6-8 weken. Het ligt er ook aan of de klant zich aan de nazorg zal houden en hoe zij ermee omgaat. Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 3 weken een zogenaamde “refill” behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 120 minuten. Een refill behandeling na 3 weken duurt gemiddeld 75 minuten.    

 

Prijzen 


Wat anderen zeggen over de wimperextensions 

Reactie plaatsen

Reacties

Michelle Pijl
5 jaar geleden

Ik ben sinds 3 maanden geleden begonnen met me wimpers... En wil nu echt niets anders meer. Super tevreden met Iris.
Zeker een aanrader. Al zit ze altijd vol, proberen waard.

Marian
5 jaar geleden

Ik heb al een aantal keer wimperextensions door Iris laten plaatsen. Iris doet dit heel secuur en de wimpers blijven goed zitten. Naast het feit dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken, omdat de wimpers mooi donker en vol zijn, worden ook overhangende oogleden enigszins verdoezeld. Echt ideaal! Salon Fleurian is een echte aanrader, ook voor alle andere behandelingen!

Kelly Hendriks-Morin
5 jaar geleden

Ik laat al ong 6 a 7 jaar mijn wimpers doen door Iris, en tot de dag van vandaag nog steeds onwijs blij mee. Elke keer zitten ze weer prachtig, en heb ik die mooie natuurlijke look :)! Iris werkt heel precies en netjes dat kan je absoluut zien aan de wimpers. Ik wil nooit zonder meer!! Je doet het echt onwijs mooi meid. X