Wie houdt er niet van Henna Brows? De wenkbrauwverf op basis van pure henna kleurt niet alleen de haartjes maar ook de huid, tot wel 14 dagen lang, voor een echt tattoo effect. Zo kunt u extra lang van uw prachtige brow creaties genieten.

Power brows voor wéken. 

Door Professionals Voor Professionals

Dyotics Brow Henna is ontwikkeld door Mrs.Highbrow Amsterdam. Zij hebben twaalf jaar lang niets anders gedaan dan wenkbrauwen waxen, threaden en verven in onze brow bar in Amsterdam, dus we weten precies waar een goed wenkbrauwproduct aan moet voldoen.

Kortom, de brow henna waarmee ik werk in Salon Fleurian is gemaakt dóór professionals vóór professionals zodat klanten extra lang plezier hebben van hun mooie henna brows. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om!

Tattoo Effect Met Dyotics Brow Henna

Brow Henna is een bewerkt product op basis van Indiase henna. Een groen poeder met een sterke geur dat afkomstig is van het gedroogde blad van de Lawsonia Inermis, ook wel bekend als de hennaplant. Deze struik komt van nature voor in onder meer Noord-Afrika en India. De bloemen kunnen worden gebruikt om parfum te maken, terwijl de groene bladeren van de hennastruik kunnen worden gebruikt als kleurstof voor het kleuren van haar of het maken van mooie versieringen op de huid.

6 Prachtige Kleuren Brow Henna

Dyotics Brow Henna is verkrijgbaar in zes natuurlijke tinten, van blond tot bijna zwart, geschikt voor elke wenkbrauw. De kleuren zijn vrij assig, met uitzondering van Hazelnut. Dit is een warmbruine tint. Speciaal voor roodharigen en iedereen die van meer warme brows houdt. Maar Dyotics Brow Henna Hazelnut is ook erg geschikt om de andere kleuren brow henna iets warmer te maken. Overigens kan men alle kleuren eenvoudig met elkaar mengen tot de gewenste tint henna brows. 

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
24 dagen geleden

Onlangs bij Iris geweest voor ‘Henna brows’. Vooraf vond ik het spannend, omdat ik geen mega opvallende wenkbrauwen wilde. Maar het resultaat is prachtig, ben super enthousiast !