Wie houdt er niet van perfecte wenkbrauwen?

In Salon Fleurian kun je terecht voor henna brows of hybrid dye brows.

De wenkbrauwverf op basis van pure henna kleurt niet alleen de haartjes maar ook de huid, tot wel 14 dagen lang, voor een echt tattoo effect. Zo kunt u extra lang van uw prachtige brow creaties genieten.
Ook de hybrid dye is een verf voor de wenkbrauwen, maar waar normale wenkbrauwverf na een dag van de huid en een paar weken van de haartjes is verdwenen, heeft deze nagenoeg hetzelfde effect als henna! Tot een week zichtbaar op de huid en 7 weken op de wenkbrauwen.


Power brows voor wéken. 

Door Professionals Voor Professionals

Dyotics Brow Henna en Hybrid dye is ontwikkeld door Mrs.Highbrow Amsterdam. Zij hebben twaalf jaar lang niets anders gedaan dan wenkbrauwen waxen en verven in hun brow bar in Amsterdam, dus ze weten precies waar een goed wenkbrauwproduct aan moet voldoen.

Kortom, de brow henna en hybrid dye waarmee ik werk in Salon Fleurian is gemaakt dóór professionals vóór professionals, zodat klanten extra lang plezier hebben van hun mooie henna brows. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om!

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
een jaar geleden

Onlangs bij Iris geweest voor ‘Henna brows’. Vooraf vond ik het spannend, omdat ik geen mega opvallende wenkbrauwen wilde. Maar het resultaat is prachtig, ben super enthousiast !